Author Topic: Model rotating even with all animations toggled off.  (Read 2854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Model rotating even with all animations toggled off.
« on: November 29, 2021, 11:32:55 am »
I'm having animation issues where the model is rotating even with all the animation styles toggled off. What else would be causing the model to rotate throughout the animation timeline?

I have multiple motorcycle model studios set up in one Keyshot file with multiple model sets for each. Basically the underlying platform is the same and the bodywork on top changes. I have the animation style set up to rotate 360deg over 1 sec. at 24 FPS. I've successfully run this a bunch of times but for some reason the model is now rotating 720 deg over 1sec. even with the animation style toggled off.

I can not share the file as it's confidential....and enormous.

Offline INNEO_MWo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1320
  • Total likes: 84
  • Senior Technical Consultant @ INNEO (Germany)
    • german KeyShot page from INNEO Solutions
Re: Model rotating even with all animations toggled off.
« Reply #1 on: November 29, 2021, 09:37:38 pm »
Wich version of KeyShot do you use?

Re: Model rotating even with all animations toggled off.
« Reply #2 on: December 03, 2021, 08:47:12 am »
Wich version of KeyShot do you use?

Keyshot 9.3.14

Offline Joe Knapton

Re: Model rotating even with all animations toggled off.
« Reply #3 on: March 01, 2022, 09:04:15 am »
Hi, I'm having a similar issue - a transition that isn't appearing on my timeline. I'm using Keyshot 10.2
Has anyone resolved this problem?

Offline JackyK

Re: Model rotating even with all animations toggled off.
« Reply #4 on: July 04, 2022, 10:17:23 pm »
I'm a bit late to reply and you guys have probably found a solution already. When this happens to me, I check the animations below the part that is moving even though it's not supposed to and unlink all of them. It appears to me that animations don't always maintain their links properly.